Facebook Hesabı Silme

Facebook hesabınızı silmek istiyorsanız, hesap silme işlemini yapmadan önce Facebook’a giriş yaparak bilgilerinizi, (Fotoğraf, video gibi) kopyalayarak Oculus’a giriş yapabilirsiniz. Oculus’a, Facebook aracılığıyla giriş yapıyorsanız, Oculus bilgilerinizin bir kopyasını kolayca indirebilirsiniz. Hesap silme işlemini yaptıktan sonra, hesabınızdaki hiçbir veriyi geri getirme şansınız yoktur.

Facebook hesabını silmek için;

  • Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın
  • Facebook’un sağ üst kısmındaki simgeye dokunun
  • Ayarlara giriş yapın
  • Facebook bilgileri kısmına inerek “ Hesap Sahipliği ve Kontrol” yazısına tıklayın.
  • “Dondurma ve Silme” yazısına tıklayarak “ Hesabı Sil” seçeneğine dokunun.
  • Ardından “Hesabı Silme İşlemine Devam Et” yazısına dokunarak “Hesabi Sil” yazısını seçin.
  • Böylelikle hesabınızı silme işleminizi tamamlamış olursunuz.

Hesap Silme İşlemini İptal Edebilir Miyim?

  • Hesap silme işlemini başlatmanızdan 30 gün boyunca bu işlemi iptal etme şansınız bulunuyor. Hesap silme işleminin üzerinden 30 gün geçmesi durumunda, hesabınız kalıcı olarak silinir ve hesabınızda bulunan bilgileri geri getiremezsiniz.
  • Paylaştığınız gönderilerin silinmesi, silme işleminin başlamasından 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgilerin silinme işlemi yapılırken, diğer Facebook kullanıcıları bu bilgilere erişemez.
  • Bilgilerinizin kopyaları, 90 günün sonunda yazılım hatası ya da diğer veri kaybı durumlarından kurtarma amacıyla yedek depolama alanında tutulabilmektedir.

Hesap silme işlemini iptal etmek için:

  • Hesap silme işlemi yaptıktan sonra 30 gün boyunca, Facebook hesabınıza giriş yapın
  • “ Silme İşlemini İptal Et” yazısına tıklayarak bu işlemi iptal edebilirsiniz.

Hesap Silindikten Sonra Ne Olur?

  • Hesabınızda olan fotoğraflarınız, videolarınız, profiliniz ve diğer her şey kalıcı olarak silinir. Ayrıca eklediğiniz hiçbir veriyi geri getiremezsiniz.
  • Messenger uygulamasını artık kullanamazsınız.
  • Spotify, Pinterest gibi Facebook hesabınız ile bağlı olduğunuz e-posta uygulamalar için, Facebook girişini kullanamazsınız. Bu hesaplarınızı kurtarmak için uygulamalar ve internet siteleriyle iletişime geçebilirsiniz.
  • Diğer kullanıcılara gönderdiğiniz mesajlar ve bazı bilgiler hesabınızı sildikten sonra arkadaşlarınızdan görünmeye devam edebilir.
  • Oculus üzerinde oturum açmak için Facebook hesabınızı kullanıyorsanız, Facebook hesabınızı sildiğiniz zaman Oculus bilgileriniz de silinir. Bu uygulama içi alışverişleriniz ve başarılarınız için de böyledir. Uygulama iadesi yapma ve mevcut mağaza kredilerinizi kaybedersiniz.

İçeriklerin Silinmesini İstemiyorsan fakat Facebook’u Dondurmak İstersem Ne Olur?

Facebook hesabınızı geçici olarak dondurma şansınız vardır. Hesabınızı geçici olarak dondurduğunuz zaman;

  • Diğer kullanıcılar, Facebook profilinizi göremez ve profilinize giriş yapamaz.
  • Fotoğraflarınız, gönderileriniz, videolarınız ve diğer bilgileriniz silinmez.
  • Facebook Messenger’ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Profili fotoğrafınız da görünmeye devam eder.
  • Oyun, Pinterest, Spotify gibi uygulamalarda Facebook girişleri yaparak giriş yapabilirsiniz.
  • Oculus bilgilerinize erişim yapmak için Facebook hesabınızı kullanamazsınız.
  • Hesabınız, yalnızca sizin kontrolünü yaptığınız sayfalarda dondurulur. Sayfanız dondurulduğu zaman kullanıcılar, sayfanızı göremez ve arama yaptıklarında adınız çıkmaz.

Dondurma işlemini yaptıktan sonra, hesabınızı isteğiniz zaman tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

messengerindir.org/facebook-hesap-dondurma-nasil-yapilir/ hesap silebilir yada dondurabilirsiniz. yada anasayfaya dönebilirsiniz messengerindir



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*